Dejlig markedsdag på Tingstedet

Valby Kunstforenings medlemmer havde en skøn dag 5. juni på Kunst på Tingstedet. Solen skinnede fra tidlig morgen til sen aften,  så vejret var fint og stemningen var god.

Årets Kunstner i Valby Kunstforening blev Gunnar Qvist, og han har generøst doneret sit vinderbillede til udlodning ved næste generalforsamling. Musikerne i bandet Old Crew spillede masser af dejlig musik og skabte en dejlig ramme om en god dag.

De nye medlemskort med vinderbilledet er nu trykt og vil blive sendt i begyndelsen af august. Vi håber at have det nye aktivitetshæfte klar til udsendelse samtidigt. Vi minder i den forbindelse om, at kontingentet skal være indbetalt senest 1. juli 2015.

Vi ønsker alle en god sommer og håber, vi ses på Valby Kulturdage i starten af september. Male- og tegnekredsen holder sommerlukket indtil tirsdag 1. september, hvor der igen vil være gang i penslerne i atelieret på 4. sal i Valby Medborgerhus. Vi slutter af med lidt stemningsbilleder fra Kunst på Tingstedet. 

IMG_1695
IMG_1676
IMG_1678
kunst på tingstedet 2015 5 kunst på tingstedet 2015 4 kunst på tingstedet 2015 3 kunst på tingstedet 2015 2 IMG_1686 IMG_1692   IMG_1683 IMG_1684

Kommentarer er lukkede.