Sikke en dejlig julefest

En stor tak til alle de medlemmer, som gjorde vores julefrokost til en festlig aften, så festlig, at vi først blev færdig med oprydningen og ude ad døren, to minutter før den automatisk alarm blev aktiveret!
Bente og Susanne havde lavet en superlækker og overdådig økologisk buffet og startede med at servere hvid gløgg. Tiden gik hurtigt med spisning, fællessang bistået af Per og hans guitar og derefter Pers fortolkning af nogle klassiske julesange. Der var mandelgave og præmie til quizzen. Og så blev der delt gaver ud – og byttet og kommenteret. Lilians flotte juledekorationer blev sat til salg, og Bente demonstrerede, hvordan de raffinerede juletræs-servietter skulle foldes. Hele aftenen blev der på et lærred vist billeder fra foreningens arkiv.
Der er ikke flere arrangementer i år, men vi ses forhåbentligt den 14. januar, når turen går til DBC’s store kunstsamling.
I ønskes alle en rigtig dejlig jul og et godt nytår!
Valby Kunstforening
IMG_4112    IMG_4119
IMG_4140    IMG_4135IMG_4134 IMG_4133 IMG_4132
IMG_4161

Kommentarer er lukkede.