Nyhedsbrev –

Kære medlemmer.

Tak for sidst til alle dem, der var med i Det Grønlandske Hus. Det var et spændende besøg med grønlandsk kunst og mad, og vi købte et par billeder til udlodning. Der ligger fotos fra besøget på hjemmeside og Facebook.

                                            ******************************

Næste arrangement er et besøg på Øregård Museum i Hellerup søndag den 25. februar kl. 13.3o. Vi deltager i den gratis omvisning kl. 14 og skal se den helt fantastiske danske papirkunstner Peter Callesens værker. De er noget helt exceptionelt og er svære at forklare, de skal ses.

 Der er en hyggelig café i en bygning ved siden af, som vi kan slutte af i. – Entréen betales på stedet, så I skal kun tilmelde jer arrangementet (enten som svar på denne mail eller til formand@valbykunst.dksenest 11. februar og så ellers have 55 kr. klar til billetten. Bliver vi under 10, er prisen 65 kr.

Bus 1A går næsten helt derud, og de der ønsker det, kan køre sammen fra Toftegårds Plads kl. 12.39. Der er ca. 10 min. gang fra Strandvejen til museet. Tager man toget til Hellerup st., er der ca. 15  min. gang.

                                            ***********************************                

Medlem Mogens Høver inviterer til fernisering i Timotheus kirkens krypt lørdag den 10. februar kl. 15 – 17.

                                            ***********************************

Som nævnt tidligere har vi fået lov til at deltage i Vanløse Kunstforenings arrangementer til medlemspris. Deres næste arrangement er en omvisning i særudstillingen om Anton Melbye på Den Hirschsprungske Samling søndag den 18. marts kl. 11.15. Læs mere påwww.vanlosekunstforening.dk.  

 

Med venlig hilsen

Valby Kunstforening

Kommentarer er lukkede.