Valby Kunstforening lukker og slukker

Ekstraordinært generalforsamling afholdtes den 8. oktober 2019

fra FaceBook:

Kære Valby Kunstforenings medlemmer og venner.

I dag, tirsdag d. 8.10.2019 til aften i Valby Kulturhus kl. 19:00 var der Ekstra Ordinær Generalforsamling. 3/4 af de fremmødte besluttede, at lukke foreningen ned. Valby Kunstforening er ikke mere. Det er trist at sådan en gammel forening, ikke kunne finde medlemmer nok og ildsjæle til at føre an i tradition og udvikling.

Valby Kunstforeningen forærede Tegne / Male kredsen diverse materialer, telt, stafellier m.m.

To medlemmer blev ved lodtrækning tildelt et gavekort til kunstkøb hos et lokalt galleri. Beløbets størrelse, bliver først angivet, når kassen er talt op og alle der har betalt, får tilbagebetalt medlemsskab, hjemmeside samt diverse.

Tegne / Male kredsen fortsætter hver tirsdag kl. 19:00. Der kan du male og få kyndig vejledning af Ebbe Mølgaard.

Nu mangler Valby bydel en kunstforening… det kan være der sker noget i fremtiden… det hele skal lige bundfælde sig. Som alternativ, hvis du er kunsthåndværker, så er der Valby Kunsthåndværkere, hvor du kan søge om optagelse.

Men…men…jeg / vi kan forsøge at holde gang i “Kunst på Tingstedet”, “Valby Kulturdage” og invitere hinanden på kulturelle udflugter…. slå nyhederne op her på siden.

Med venlig hilsen Eks. Formand Poul Brasch.

Kommentarer er lukkede.