Arkiv for kategorien ‘Galleri VK’

Øregård Musem Hellerup

mandag, 5. marts 2018

Øregård Museums udstilling af Peter Callesens papirklip var en fantastisk oplevelse. Vi havde en god omviser, der kunne fortælle om symbolikken i værkerne, og det var meget spændende. Og utroligt at det hele var lavet i papir. 

Billeder i krypten Thimoteus kirke

mandag, 29. maj 2017

Per og Geneviéve Gamain udstiller i krypten i Timotheus kirken. Kirken har åbent hver dag i dagtimerne.

Det er gratis at udstille. Der er ledig efter 1. juli 2017. Ved interesse henvendelse til Anne Petit på Valbykunst@gmail.dk

_DSC0047

_DSC0046

_DSC0043

_DSC0041

_DSC0036

Sidste fernisering i Galleri VK i dette år

søndag, 13. oktober 2013

Gabriela Strøm, Torben strøm, Sassi Bischoff og Anna Gabriella Pearce holdt fernisering fredag den 4. oktober fra kl. 17 – 19 i Galleri VK og der var mange gæster og god stemning. Bandet Black Seagull underholdt med en vældig god lille koncert.

galleri VK fernisering 1 oktober 13 galleri VK fernisering 2 oktober 13 galleri VK fernisering 3 oktober 13 galleri VK fernisering 4 oktober 13 galleri VK fernisering 5 oktober 13

Galleri VK holder ufrivillig pause et par måneder

mandag, 30. september 2013

GALLERI VK

I oktober måned skal man skynde sig forbi GALLERI VK og se den nye udstilling og eventuel hente sit aktivitetshæfte for udstillingen er desværre kun åbent i de første 14 dage af oktober.

Vi er netop blevet bedt om at tage en ufrivillig pause i lejemålet i ca. 3 måneder, fordi Spinderiet ønsker at benytte lokalet til andet formål. På nuværende tidspunkt ved vi ikke nøjagtig hvornår vi igen kan disponere over lokalet, men håber på at vi er tilbage igen i februar eller marts. Så snart vi ved hvornår vi har lokalet igen, vil jeg orientere om det her på siden.

Med venlig hilsen

Ingemarie Kerner

Ny spændende udstilling i galleri VK

mandag, 2. september 2013

I september måned udstiller Anni Hvide, Birte Amstrup Bak, Jane Aagot og Helge Voldbjerg i Galleri VK i Spinderiet. Valbys borgere kan se frem til en spændende udstilling med de fire kunstnere fra kunstnersammenslutningen Purple10, der maler med meget forskellige udtryk.

De siger om sig selv:

“Vi sætter alle fodspor – i sneen, i sandet på stranden, på den dugfriske græsplæne….men vi har også sat vores fine, fyldige, fyrige, farverige, fjollede, finurlige fodspor i vores malerier – fodspor vi gerne vil dele med dig. Fodspor du kan fordybe dig i, efterforske nærmere, kigge på igen og igen…fodspor, vi ønsker at du husker”.

Kunstnerne holder fernisering fredag den 13. september mellem kl. 15 og 18

PLAKATGALLERIVKseptember2013_400

Galleri VK i juli og august måned.

tirsdag, 2. juli 2013

Så er der en ny spændende kunstner der slår dørene op for publikum i GALLERI VK torsdag den 4. juli, idet Stig Vestergaard er ny udstiller i juli og august i galleri VK, Spinderigade 4. Det er en noget anderledes udstilling end de foregående og vi håber mange vil slå et smut forbi og få en snak med Stig og se hans fine værker.

Desuden blomster mangfoldigheden stadig og i en del af galleriet kan opleves en udstilling med kunstforeningens aktive udøvere.  Disse kunstnere vil på skift være i galleriet.

I alle Stig Vestergaards udstillede malerier indgår xerolitografiske tryk af et portræt. (mere…)

Galleri VK juni måned 2013

lørdag, 15. juni 2013

Galleri VK har i juni måned udstilling af Ingemarie Kerner og en udstilling der hylder mangfoldigheden.

Ingemarie Kerner har egen udstilling i Galleri VK.

I den bagerste del af galleriet er en udstilling der hylder mangfoldigheden. En lang række medlemmer af Valby Kunstforening udstiller 2 malerier eller keramik. (mere…)

Galleri VK i maj måned

onsdag, 1. maj 2013

I maj måned er der en international udstilling i Galleri VK

 

Fra Belgien : Tini Segers

tinisegers@ofir.dk  www.facebook.com/tini.segers.5

 

Fra Chile : Mauro

info@maibanez.org  http://maibanez.deviantart.com/

 

Fra Tyskland:  Nele Feldmann

nelke.art@gmail.com  http://www.nele-art.eu

 

Fra Tyskland:  Steffen Kindt

steffen@steffen-kindt.eu http://www.steffen-kindt.eu

Galleriet i april

onsdag, 20. marts 2013

I April måned udstiller disse kunstnere i vores galleri

Anni Hvide

annihvide@yahoo.com

Lille CV: Udgangspunktet for mine billeder er min store lyst til former, linier og farver. Motiver og temaer strækker sig fra det abstrakte, til ukendte flydende former og figurer, der ligger til grund for det færdige billede. Inspirationen finder jeg i mine omgivelser, det være sig mennesket, naruren, det ukendte, og den virkelige hverdag. Hvorfor jeg maler? jeg kan ikke lade være.

Ulla Heyde Rasmussen

ullaheyde@gmail.com

Værkerne er en kombination af olie og akrylmaling med motiver fra Danmark, Kreta, Indien, Sydamerika og Mellemøsten. Motiverne er figurative, abstrakte, detaljerede og præget af glødende varme farver. Interessen for billedkunst har fulgt Ulla Heyde fra barnsben, og blev tidligt anerkendt af kunsthistorikeren Poul Gammelbo, der i 1960’erne indbød hende til at deltage i Den Eksperimenterende Kunstskole på Statens Museum for Kunst i København. Ulla Heyde valgte imidlertid først at dreje arbejdslivet i retning af indretningsarkitekt og lægesekretær, før billedkunsten i de senere år igen er blevet en fast del af hendes hverdag. Inspiration til Ulla Heyde’s kunstværker kommer fra hendes mange rejser rundt i verden og især Oman, hvor hendes ældste søn har været udstationeret med sin familie, samt rejser til Sydamerika, Mellemøsten, Asien og malekurser på Kreta.

Birte Bak

Bibak@get2net.dk

Hanne Cedervall

bjhac@dbmail.dk

Jeg  har altid været  kreativ. Jeg startede med silkemaling både på  tørklæder og billeder for ca. 20 år siden.

Jeg maler akryl og olie på lærred  og nu blomstermaleri i olie à la guldaldermalerier.

Jeg holder af farver, derfor er mine malerier meget koloristiske

Jeg henter motiver på rejser i ind-land og udland og i fantasien.

Havet i oprør         50 x 50 cmKlik for at læse mere om mig

Galleri i marts

søndag, 24. februar 2013

Udstilling i Galleri VK


(mere…)