Arkiv for kategorien ‘Ikke kategoriseret’

Valby Kunstforening lukker og slukker

onsdag, 9. oktober 2019

Ekstraordinært generalforsamling afholdtes den 8. oktober 2019

fra FaceBook:

Kære Valby Kunstforenings medlemmer og venner.

I dag, tirsdag d. 8.10.2019 til aften i Valby Kulturhus kl. 19:00 var der Ekstra Ordinær Generalforsamling. 3/4 af de fremmødte besluttede, at lukke foreningen ned. Valby Kunstforening er ikke mere. Det er trist at sådan en gammel forening, ikke kunne finde medlemmer nok og ildsjæle til at føre an i tradition og udvikling.

Valby Kunstforeningen forærede Tegne / Male kredsen diverse materialer, telt, stafellier m.m.

To medlemmer blev ved lodtrækning tildelt et gavekort til kunstkøb hos et lokalt galleri. Beløbets størrelse, bliver først angivet, når kassen er talt op og alle der har betalt, får tilbagebetalt medlemsskab, hjemmeside samt diverse.

Tegne / Male kredsen fortsætter hver tirsdag kl. 19:00. Der kan du male og få kyndig vejledning af Ebbe Mølgaard.

Nu mangler Valby bydel en kunstforening… det kan være der sker noget i fremtiden… det hele skal lige bundfælde sig. Som alternativ, hvis du er kunsthåndværker, så er der Valby Kunsthåndværkere, hvor du kan søge om optagelse.

Men…men…jeg / vi kan forsøge at holde gang i “Kunst på Tingstedet”, “Valby Kulturdage” og invitere hinanden på kulturelle udflugter…. slå nyhederne op her på siden.

Med venlig hilsen Eks. Formand Poul Brasch.

fredag, 4. oktober 2019

Vi skal beholde Valby Kunstforening.

Kom og bak op på tirsdag den 8. oktober kl. 19.00 i malekredsens atelier på 4. sal i Kulturhuset.

Støt op om Valby Kunstforening.

Kom og vær med til at beholde Valby Kunstforening på Valbykortet.

Få kan ikke gøre alt – men alle kan gøre noget……….

Dagsorden Ekstraordinær generalforsamling

onsdag, 25. september 2019

Husk det vigtige møde tirsdag den 8. oktober kl. 19.00 i malekredsens atelier på 4. sal i Kulturhuset.

Dagsorden
Pkt 1.             Valg af ordstyrer
Pkt 2.             Afstemning om nedlæggelse af foreningen
                         1) Er der grundlag for en ny bestyrelse?
                         2) Ellers afstemning om nedlæggelse af foreningen
Pkt 3.             Evt. fordeling af foreningens midler
Pkt. 4.            Eventuelt

Ekstraordinær generalforsmaling

fredag, 20. september 2019

Indkaldelse til fornyet Generalforsamling Vol. 3 i Valby Kunstforening.

Der er afholdt Ekstraordinær Generalforsamling d. 16.9.2019 på Bellahøj Bakke. Der mødte ikke nok op til vi kunne få løsning på foreningens fremtid. 

Derfor indkaldes medlemmerne igen til Generalforsamling hvor der lægges vægt på vedtægternes § 8. der angiver en foreningslukning/opløsning. Her skal vi bruge det største opbud af medlemmer, til denne vigtige beslutning. ¾ af fremmødte er beslutningsdygtig omkring foreningens fremtid. 

Giv din stemme, kom til Valby Kulturhus, tirsdag d. 8. oktober kl. 19:00 i Malergruppens atelier på 2. sal. 

Hvis Valby Kunstforening skal leve, være synlig på Valby landkortet, findes der så ildsjæle blandt medlemmerne med lyst på bestyrelsesarbejde og en tro på Valby Kunstforenings fremtid. Dertil lyst til at give foreningen det nødvendige liv, som moderne tider kræver. Markedsføring, udstillings aktiviteter, Kulturnat, malerkreds, dynamik, spændende tiltag for alle aldre og vedligeholdes af foreningens klassiske aktiver, ”Kunst på Tingstedet” og ”Kulturdagene”. Det kræver tid, psyke- og fysisk overskud.  

Vel mødt.

Poul Brasch

Formand for Valby Kunstforening

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling.

onsdag, 14. august 2019

Følgende sendt til medlemmer:

Kære medlemmer.

Det er med beklagelse, at den siddende bestyrelse må indkalde til en ekstra ordinær generalforsamling. Bestyrelsen er ikke mere intakt og derfor ikke arbejdsduelig. Økonomien er heller ikke god og Valby Kunstforenings medlemsskare er stagneret. Dårlige forudsætninger for en videreførelsen af den gamle forening. Alle er velkomne til at indsende forslag, evt. for en saltvandsindsprøjtning, nye bestyrelsesmedlemmer, ellers ser bestyrelsen sig nødsaget til at lukke foreningen ned, men det skal I være med til at beslutte.

Indkomne forslag 14 dage før, senest mandag d. 2.9.2019 til Formand Poul Brasch / poul.brasch@gmail.com

Vi afholder Generalforsamlingen hos Suppleant

Mona Thorning, Adresse i indkaldelse

mandag d. 16.9.2019 kl. 19:00

Foreningen ligger inde med flere kunst værker ”A5 for en hund”. Bestyrelsen medbringer værkerne til generalforsamlingen, hvor kunstnerne kan afhente disse. Der opkræves ikke medlemsgebyr, før vi ser hvad Generalforsamlingen bringer. Hvis stemningen er for en lukning, tilbagebetales de som allerede har betalt. Håber I møder talstærkt op.

Kunst på Tingstedet

onsdag, 29. maj 2019

Grundlovsdag 5. juni 2019

God musik – kolde øl – højt humør – masser af kunst og håndværk

Generalforsamling 2019

fredag, 29. marts 2019

Gevinster I kan byde på til generalfrosamlingen 9. april 2019.

Der vil på aftenen være en introduktion til de enkelte værker.

Islamisk udstilling 9. jan 2019

tirsdag, 18. december 2018

AFLYST pga. manglende tilmeldinger

Det første arrangement i 2019 er en omvisning i den store islamiske udstilling i Davids Samling onsdag den 9. januar kl. 17.30.

Denne samling af islamisk kunst hører til blandt de ti vigtigste i den vestlige verden!

Ud over den samling er der også ældre europæisk kunst og nyere dansk kunst.

Omvisningen varer ca. en time, og museet gør opmærksom op, at der er mange trapper, og at man ikke må medbringe store tasker og derfor bør tage en tikrone med til garderobeskab. Pengene får man retur.

Omvisningen koster 100 kr. for medlemmer og 130 kr. for gæster. Mødested: Foran museet, Kronprinessegade 30, København K.

Tilmelding skal ske senest 3. januar pr. mail  til formand@valbykunst.dk, og betaling enten til bankkonto 5327-0242634 eller MobilePay 84311.

KUNST-JULEMARKED I KULTURHUSET 17.11.18

torsdag, 22. november 2018

Her er billeder fra en vellykket julemarked:

Husk Julefrokost den 4. december på Bjælkehuset.

Review af Musicon i Roskilde 10. oktober.

fredag, 28. september 2018

Det blev en uforglemmelig tur til Ragnarock og KunstSmedjen i Roskilde-bydelen Musicon i onsdags.

 

Ragnarock-bygningen i sig selv er meget speciel, og man starter på 3. sal, hvor man træder ind i en stor spejlsal og ledes ind i store rum med forskellige musikrelaterede objekter i udstillingsmontrer, fotos af kendte musikere og hele musikhistorien serveret i hovedtelefoner fra 1930’erne frem til i dag. Det var en dejlig tur ”down Memory Lane”!

Næste etage handlede mere om det tekniske – optagelser, afspilninger etc.  

Frokosten indtog vi i museets pæne café, nogle meget lækre stykker smørrebrød, og gik derpå de få skridt hen til KunstSmedjen, hvor vi var ventet med kaffe og kage. Vi fik fortalt om stedet og de nuværende ”beboere” og så deres små atelierer og kunstværker. Vi købte nogle billeder og stenskulpturer til næste udlodning.

Vejret var meget flot, så vi gik ad den nyanlagte gangsti til stationen i stedet for at tage bussen.

På grund af for få tilmeldinger er  omvisningen i Ragnarock aflyst, men vi er nogle få, der gerne vil dertil alligevel, så vi starter fra Valby station den 10. oktober kl. 10 som oprindelig planlagt. Hvis du ikke ønsker at deltage, så send dine kontooplysninger, så får du pengene tilbage. 
 
Ønsker du fortsat at være med på turen, får du differencen mellem entrébilletten + kaffe/kage og do. + omvisning udbetalt. 
 
Er der flere, der vil med på turen, kan man stadig godt melde sig til – og så selv betale entré og kaffe på turen.

Den 10. oktober går turen til bydelen Musicon i Roskilde, hvor vi skal på omvisning i rockmuseet Ragnarock, evt. spise frokost i deres café og dernæst gå nogle få skridt hen for at besøge KunstSmedjen, der huser en del kunstnere og desuden ofte har gæstekunstnere. Vi regner med, at der bliver serveret kaffe og kage, mens en af kunstnerne fortæller om stedet. Vi regner også med at købe ind til udlodning, da der nok vil være en hel del spændende kunst.

Museet er helt unikt internationalt, og vi kommer til at høre om poppens og rockens historie og stedets arkitektur på vores rundvisning.

Omvisningen er kl. 11, så vi mødes på perronen for regionaltog på Valby station senest kl. 10 og tager toget til Roskilde og derfra en bus ud til museet. Der er ca. 5 minutters gang fra bussen gennem et noget anderledes bymiljø med container, nybyggeri, rå caféer m.m.

På tilbageturen kan man enten gå til stationen ad en nyanlagt sti, og det tager ca. et kvarter, eller man kan tage bussen tilbage.

Tilmelding og betaling senest 1.10. Pris 175 kr. for medlemmer. Betaling til 5327-0242634.