Arkiv for kategorien ‘Ikke kategoriseret’

Indkaldelse til Ekstraordinær Generalforsamling.

onsdag, 14. august 2019

Følgende sendt til medlemmer:

Kære medlemmer.

Det er med beklagelse, at den siddende bestyrelse må indkalde til en ekstra ordinær generalforsamling. Bestyrelsen er ikke mere intakt og derfor ikke arbejdsduelig. Økonomien er heller ikke god og Valby Kunstforenings medlemsskare er stagneret. Dårlige forudsætninger for en videreførelsen af den gamle forening. Alle er velkomne til at indsende forslag, evt. for en saltvandsindsprøjtning, nye bestyrelsesmedlemmer, ellers ser bestyrelsen sig nødsaget til at lukke foreningen ned, men det skal I være med til at beslutte.

Indkomne forslag 14 dage før, senest mandag d. 2.9.2019 til Formand Poul Brasch / poul.brasch@gmail.com

Vi afholder Generalforsamlingen hos Suppleant

Mona Thorning, Adresse i indkaldelse

mandag d. 16.9.2019 kl. 19:00

Foreningen ligger inde med flere kunst værker ”A5 for en hund”. Bestyrelsen medbringer værkerne til generalforsamlingen, hvor kunstnerne kan afhente disse. Der opkræves ikke medlemsgebyr, før vi ser hvad Generalforsamlingen bringer. Hvis stemningen er for en lukning, tilbagebetales de som allerede har betalt. Håber I møder talstærkt op.

Kunst på Tingstedet

onsdag, 29. maj 2019

Grundlovsdag 5. juni 2019

God musik – kolde øl – højt humør – masser af kunst og håndværk

Generalforsamling 2019

fredag, 29. marts 2019

Gevinster I kan byde på til generalfrosamlingen 9. april 2019.

Der vil på aftenen være en introduktion til de enkelte værker.

Islamisk udstilling 9. jan 2019

tirsdag, 18. december 2018

AFLYST pga. manglende tilmeldinger

Det første arrangement i 2019 er en omvisning i den store islamiske udstilling i Davids Samling onsdag den 9. januar kl. 17.30.

Denne samling af islamisk kunst hører til blandt de ti vigtigste i den vestlige verden!

Ud over den samling er der også ældre europæisk kunst og nyere dansk kunst.

Omvisningen varer ca. en time, og museet gør opmærksom op, at der er mange trapper, og at man ikke må medbringe store tasker og derfor bør tage en tikrone med til garderobeskab. Pengene får man retur.

Omvisningen koster 100 kr. for medlemmer og 130 kr. for gæster. Mødested: Foran museet, Kronprinessegade 30, København K.

Tilmelding skal ske senest 3. januar pr. mail  til formand@valbykunst.dk, og betaling enten til bankkonto 5327-0242634 eller MobilePay 84311.

KUNST-JULEMARKED I KULTURHUSET 17.11.18

torsdag, 22. november 2018

Her er billeder fra en vellykket julemarked:

Husk Julefrokost den 4. december på Bjælkehuset.

Review af Musicon i Roskilde 10. oktober.

fredag, 28. september 2018

Det blev en uforglemmelig tur til Ragnarock og KunstSmedjen i Roskilde-bydelen Musicon i onsdags.

 

Ragnarock-bygningen i sig selv er meget speciel, og man starter på 3. sal, hvor man træder ind i en stor spejlsal og ledes ind i store rum med forskellige musikrelaterede objekter i udstillingsmontrer, fotos af kendte musikere og hele musikhistorien serveret i hovedtelefoner fra 1930’erne frem til i dag. Det var en dejlig tur ”down Memory Lane”!

Næste etage handlede mere om det tekniske – optagelser, afspilninger etc.  

Frokosten indtog vi i museets pæne café, nogle meget lækre stykker smørrebrød, og gik derpå de få skridt hen til KunstSmedjen, hvor vi var ventet med kaffe og kage. Vi fik fortalt om stedet og de nuværende ”beboere” og så deres små atelierer og kunstværker. Vi købte nogle billeder og stenskulpturer til næste udlodning.

Vejret var meget flot, så vi gik ad den nyanlagte gangsti til stationen i stedet for at tage bussen.

På grund af for få tilmeldinger er  omvisningen i Ragnarock aflyst, men vi er nogle få, der gerne vil dertil alligevel, så vi starter fra Valby station den 10. oktober kl. 10 som oprindelig planlagt. Hvis du ikke ønsker at deltage, så send dine kontooplysninger, så får du pengene tilbage. 
 
Ønsker du fortsat at være med på turen, får du differencen mellem entrébilletten + kaffe/kage og do. + omvisning udbetalt. 
 
Er der flere, der vil med på turen, kan man stadig godt melde sig til – og så selv betale entré og kaffe på turen.

Den 10. oktober går turen til bydelen Musicon i Roskilde, hvor vi skal på omvisning i rockmuseet Ragnarock, evt. spise frokost i deres café og dernæst gå nogle få skridt hen for at besøge KunstSmedjen, der huser en del kunstnere og desuden ofte har gæstekunstnere. Vi regner med, at der bliver serveret kaffe og kage, mens en af kunstnerne fortæller om stedet. Vi regner også med at købe ind til udlodning, da der nok vil være en hel del spændende kunst.

Museet er helt unikt internationalt, og vi kommer til at høre om poppens og rockens historie og stedets arkitektur på vores rundvisning.

Omvisningen er kl. 11, så vi mødes på perronen for regionaltog på Valby station senest kl. 10 og tager toget til Roskilde og derfra en bus ud til museet. Der er ca. 5 minutters gang fra bussen gennem et noget anderledes bymiljø med container, nybyggeri, rå caféer m.m.

På tilbageturen kan man enten gå til stationen ad en nyanlagt sti, og det tager ca. et kvarter, eller man kan tage bussen tilbage.

Tilmelding og betaling senest 1.10. Pris 175 kr. for medlemmer. Betaling til 5327-0242634.

 

 

 

Refshaleøen

søndag, 9. september 2018
Referat fra Refshaleøen
I tirsdags gik turen til Refshaleøen, og det blev en meget fornøjelig tur. Vi startede i Copenhagen Contemporarys udstillingshal med installationskunst, hvor vi gyngede, lå under en tonstung pendulerende kugle og spejlede os, og så en fascinerende videoforestilling over småstykker af popsangen ”I only have Eyes for you”. Alt sammen forklaret og fortalt om af en engageret omviser. – Efterfølgende gik vi tur i området, kyndigt ledet af vor lokale guide, Lene, som efter at have ført os gennem madmarkedet Reffen, fortalt om det gamle B&W-område, nye containerkvarterer m.m.m. inviterede os hjem på sin husbåd, Captain Cook, til vin og ost. En rigtig dejlig eftermiddag. 
 Næste arrangement bliver en tur på Refshaleøen med omvisning i Copenhagen Contemporary tirsdag den 25. september. Omvisningen er kl. 14, og de der kommer med anden transport end 9A bedes være ved CC senest ti minutter før. Øvrige mødes ved9A’s stoppested ved Hovedbanen over for Tivoli kl. 13.15 og kører med den til Refshaleøen. Det tager ca. ti minutter at gå til CC fra bussens endestation.

Efter omvisningen går vi tur på Refshaleøen og på Reffen (madmarkedet) sammen med vores lokale guide, Lene, som måske inviterer os om bord på sin husbåd, en gammel isbryder.

Tilmelding senest 12. september, pris 150 kr. for medlemmer, 180 kr. for gæster. Betaling til reg. 5327, konto 0242634.

 

Valby Kulturdage

søndag, 9. september 2018

Valby Kunstforening deltog i Valby Kulturdage lørdag den 1. september og havde et par stande på Tingstedet, en til info-materiale og A-5 malerier og en til et stort fællesmaleri, som Årets Kunstner, Gabriela Strøm, satte i gang. Der kom en del både voksne og børn og malede med på billedet.

Der blev solgt lodder med det færdige billede som gevinst.  Beløbet fra salget – 1.650 kr.-  gik ubeskåret til Hellebro, et værested for unge hjemløse. Et sted hvor de gratis har mulighed for at deltage i aktiviteter, ture ud af huset, spille musik og cykelværksted m.m. …Et sted hvor man altid bare kan dukke op og føle sig tryg, set og hørt. Link:https://hellebroen.dk/

Klokken 16 blev vindernummeret trukket af Eva, lederen af Hellebro – nr. 76 blå.

Små dejlige indtryk fra dagen:

Vinder girafmaleri

mandag, 3. september 2018

Vinder girafmaleri 

BLÅ 76

Valby Kunstforening arrangerede igen en indsamling ( kr. 1.650,- ) til fordel for HELLEBRO i Valby, et hellested for unge hjemløse.
Et værested hvor alle unge gratis har mulighed for at deltage i aktiviteter, fra ture ud af huset, spille musik og cykelværksted m.m. …Et sted hvor man altid bare kan dukke op og føle sig tryg, set og hørt. Link:https://hellebroen.dk/

Kontakt: Gabriela på mobil 22 77 33 05 og aftal afhentning af maleriet i Hvidovre. Frist 30 dage fra 1. september

Kunst på Tingstedet Grundlovsdag 5. juni 2018

tirsdag, 12. juni 2018

Det blev en rigtig god dag på Tingstedet Grundlovsdag med pænt salg både af kunst, kunsthåndværk, A-5 og fadøl.

Årets Kunstner blev Gabriela Strøm, og hendes billede blev solgt umiddelbart efter kåringen. Dog vil det kunne ses på det kommende foreningskatalog og på hjemmesiden. Næstformand for Valby Lokaludvalg, Jens Juul, holdt en udmærket Grundlovstale, og bandet Old Crew gav feststemning med deres tressermusik. Og så var vejret jo perfekt!

Kontingentet for det kommende år, 250 kr., skal være indbetalt inden 1. august, for at du kan få tilsendt katalog i løbet af august måned. Betaling til 5327, konto 0242634.

Vi har i øjeblikket nogle tekniske problemer med hjemmesiden, så man ikke kan tilmelde sig via den, så skal du i kontakt med foreningen, så send en mail til Anne – kasserer@valbykunst.dk,  Susanne – sekretaer@valbykunst.dk eller Mette – formand@valbykunst.dk.

Der er sommerferietid nu, så der sker ikke noget i foreningen før Valby Kulturdage 1. september.